středa 29. dubna 2015

Midi a bomber


Na blogu teď budu obohacovat čtenáře i mou nízkonákladovou interpretací současných módních trendů. Na jaře a v létě 2015 se chystám vytáhnout sukně ke kolenům. V tomto případě přiléhavého střihu v kombinaci s bundou ala kapitán fotbalového týmu, kterou jsem směnila na vinted. Záhy jsem však přišla na to, že bude oříšek bundu s něčím zkombinovat tak, abych v ní nevypadala jako pubescentka na cestě do Frýdy. V kontrastu s velmi ženskou midi sukní je neblahý efekt svršku podstatně potlačen a riziko záměny prakticky zažehnáno.


Mokasíny v barevném lakovaném provedení čekají na svou chvíli už druhým rokem. Znáte to, výhodná koupě ve výprodeji, ale jak s nimi naložit? Dokonce už visely na mé nástěnce na již zmíněném vinted. Naštěstí je najednou podobných masivních retro bot vidět dost na Pinterestu i v katalozích běžné konfekce. Náhle se dají nosit prakticky ke všemu. Tak došlo na jejich velký návrat do botníku. Věřím, že nakonec budou i pohodlné ;) 


Korále jsou pro mě po měsících novinka, jelikož s hodně malými dětmi se nedá nosit na krku, rukou či uších prakticky nic, protože se za to zcela spolehlivě zavěsí nebo aspoň poškrábou. Ozdoby na krk se pro mě staly novou výzvou, včetně plánů na vlastní rukodělnou výrobu. 



Když narazíte na dokonalé zavazadlo, které svým tvarem a objemem pojme přesně to, čím ho chcete naplnit, a nejlépe má ještě barvu, co se hodí ke všemu, tak obvykle zjistíte, že už ho vlastně nosíte celou sezónu. Z takového průběhu věcí musí zcela zákonitě vyplynout, že potřebujete novou kabelku. Mě by se straaašně hodila nějaká s třásněmi... Na jakou myslíte vy? 
  





Žádné komentáře:

Okomentovat